0
Gratis bezorgd op locatie
24/7 bestellen
Op de millimeter nauwkeurig
Vast contactpersoon
Home / Kennisbank / Onderkwart trap

Trap met onderkwart

De naam van de trap zegt het eigenlijk al. Een trap met onderin een kwartslag draai die daarna rechtdoor omhoog gaat. Op de foto hiernaast is de kwartslag linksom, maar rechtsom is natuurlijk ook een mogelijkheid. Een trap met onderkwart komt veel voor doordat deze trap als ruimtebesparend wordt gezien. Door de hoek van 90 graden wordt er minder ruimte ingenomen dan met een rechte trap.

Een bouwpakket voor een onderkwart trap

Stel; je hebt redelijk wat kluservaring en ziet het wel zitten om zelf uw nieuwe trap te monteren. Een onderkwart trap samenstellen kan in de configurator van Trappenmaat al in een aantal stappen. Hierbij kun je ervoor kiezen om zelf de trap in te meten door middel van de verschillende inmeet instructies. Nadat alle stappen succesvol zijn voltooid kun je een volledig bouwpakket verwachten op jouw gekozen locatie.

De juiste materialen

Bij Trappenmaat vinden we het belangrijk dat het geleverde bouwpakket er goed en verzorgd uitziet. Bij ons wordt de houten trap geschuurd en in grondverf afgeleverd. Tijdens het bestellen is het mogelijk om een montageset bij de bestelling toe te voegen zodat je alle benodigdheden in huis hebt om gelijk aan de slag te gaan.

Daarom Trappenmaat

Alle stappen zijn voltooid en het bouwpakket voor je onderkwart trap is geleverd. Daarna begint het echte werk: het monteren van de trap. Geen zorgen, ook hier neemt Trappenmaat je stap voor stap in mee. We bieden twee montage handleidingen aan, één voor het verticaal- en één voor het horizontaal monteren.