• Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Kennisbank / Een trap bouwpakket voor jouw project

Een trap bouwpakket voor jouw project

Met Trappenmaat kun je je eigen trap samenstellen, bestellen en later zelf monteren. In de configurator geef je de maatvoering door van de trap die je nodig hebt, waarna de trap op maat voor jou wordt gemaakt. Vervolgens wordt jouw bouwpakket bij je thuis of op de bouwlocatie afgeleverd, klaar om te worden gemonteerd.

Een trap monteren is vakwerk, maar de voor de echte bouwer is het geen probleem. Met ons bouwpakket kun je dan ook prima uit de voeten. We kunnen de trap als bouwpakket naar je toesturen, maar je kunt het ook komen afhalen op onze hoofdvestiging in Heerenveen. Voor het verzenden maken wij gebruik van onze vaste partner van der Werff Logistics, die de trap door het hele land kan bezorgen.

Handleiding trap monteren

Nog nooit eerder een trap gemonteerd? Dan helpen wij je een eindje op weg met onze handleidingen. Ook wanneer je wel eerder trappen hebt geplaatst, staan er wellicht nog handige tips voor je in!

Download de montagehandleiding voor horizontaal bouwen
Download de montagehandleiding voor verticaal bouwen

Onderdelen van een trap bouwpakket

Waar je bouwpakket uit bestaat is afhankelijk van de bestelling die je zelf hebt samengesteld. Wat er sowieso bij zit, zijn de traptreden, trapbomen en de trapspil. Afhankelijk van je wensen kunnen we muurleuningen, balustrades, vloerhekken, stootborden, tredebescherming of antislip materiaal meesturen. Je kunt ook een montageset bijbestellen met alle schroeven die je nodig hebt om de trap te monteren. Een volledig bouwpakket dus!

Ga naar de configurator

Zelf de trap samenstellen met trappenmaat

Trappenmaat is dé webshop voor de bouwer die zelf aan de slag wil met de trap. Na het inmeten van de trap kun je de maten in de configurator doorgeven en heb je binnen enkele minuten de trap besteld die je nodig hebt. Weet je niet hoe je de trap moet inmeten? Bekijk dan de speciale instructievideo’s die we voor je hebben gemaakt.

Kom je er niet uit? Onze medewerkers helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier.