• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trap dakterras

Trap voor dakterras

Veel huizen in de binnenstad hebben weinig of geen ruimte voor een tuin. Dat is logisch, maar wel jammer. Veel mensen willen met mooi weer kunnen genieten in de zon of simpelweg wat extra ruimte. Mits het huis van een plat dak is voorzien, is hier een perfecte oplossing voor gevonden: een dakterras.

Trap voor dakterras

Het bouwen van een dakterras gaat niet zonder trap. Hier komt De Vries Trappen om de hoek kijken. Wij bieden trappen die geschikt zijn voor dakterrassen, zoals bijvoorbeeld vurenhouten trappen. Een trap van vurenhout is relatief voordelig en een veelzijdige houtsoort. Het is gemakkelijk te bekleden en schilderen. Een vurenhouten trap is voor een project zoals een dakterras daarom uitermate geschikt.

Ruimtebesparend

Bij het laten bouwen van een dakterras wordt er extra ruimte gecreëerd. De bijbehorende trap moet deze extra ruimte niet allemaal weer innemen. Bij de productie houden we hier rekening mee. Een steile trap of een trap met een knikje is daarom een logische oplossing. Hierbij houden wij rekening met de veiligheid. Het plaatsen van antislipstrips kan al een heel verschil maken.

 

Open trap
Exloo trap
houten traptreden

Snelle levertijd

Het bouwen van een dakterras kan snel gaan. Wij begrijpen dat het daarom van belang is dat onderdelen, zoals de trap, zo snel mogelijk geleverd worden. Bij De Vries Trappen kun je hierop aan. Doordat wij met modernere CNC machines werken, kunnen wij snel een kwaliteit goede trappen leveren waar en wanneer jij wil.

Montage

Wanneer jij ervoor kiest de trap voor jouw dakterras te laten plaatsen door De Vries Trappen wordt de complete montage verzorgd door onze mensen. Bij een trap draait het om maatwerk, daarom komen wij altijd langs bij jou thuis om de trap in te meten.

Vakmanschap

Bij De Vries Trappen hebben we al meer dan vier generaties ervaring in het maken van trappen. Naast deze professionaliteit in het maken van trappen vinden wij persoonlijke service ook van groot belang. We geven graag advies en denken met jou mee over alle mogelijkheden.

Afspraak is afspraak

Bij De Vries Trappen werken we met een 100% tevredenheidsgarantie en denken graag met je mee, ook over een trap voor een dakterras. Verder werken we met vaste prijs afspraken, zodat jij achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wil je een afspraak maken? Dat is zeker mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.