• Bouwpakket trap op maat
  • Grondvormen
  • Hulp nodig?
  • Traprenovatie onderdelen
Vanaf 10 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappenmaten / Klantverhaal John Scheltens

Klantverhaal John Scheltens

Eigenaar John's Montage- en TimmerwerkenJohn's Montage- en Timmerwerken is de eenmanszaak van John Scheltens. Voor bijna alle timmerwerkzaamheden kun je bij John terecht: van de fundering tot de nok van het dak en alles wat daar tussenzit, ook trappen dus. Voor dit soort werkzaamheden belandde John bij Trappenmaat.

“Destijds in opdracht van een aannemer heb ik wel eens trappen gemonteerd die door De Vries Trappen waren geleverd”, vertelt John Scheltens. “Toen ik zelf op zoek ging naar een leverancier kwam ik na even googelen Trappenmaat tegen. Dat Trappenmaat van De Vries Trappen is en dat ik dit bedrijf dus al kende speelde een rol, maar dat was niet de enige reden om voor Trappenmaat te kiezen. Er zijn meer bedrijven die een soortgelijke dienst aanbieden maar die zijn niet zo uitgebreid op het gebied van maatvoering als Trappenmaat.”

“Meerdere timmerlieden hadden gezegd dat een andere trap helemaal niet mogelijk was. Ik heb alle maten ingevoerd in Trappenmaat en het paste gewoon perfect!”

Het onmogelijke mogelijk

“Ik heb tot nu toe twee keer een trap besteld bij Trappenmaat. De eerste trap moest ik plaatsen in Delfzijl. Hier waren al meerdere timmerlieden geweest en die zeiden dat het helemaal niet mogelijk was om hier een andere trap in te zetten. Er zat eerst een wenteltrap in, maar nu wilden ze een rechtsdraaiende trap hebben en het trapgat kon bijna niet aangepast worden. Ik heb alle maten ingevoerd in Trappenmaat en kreeg vervolgens netjes een terugkoppeling van een medewerker die met mij meedacht of ik overal wel aan had gedacht. Uiteindelijk paste het gewoon perfect! De klant was zeer tevreden.”

Snelle levering

“Dankzij de goede ervaring van mijn eerste bestelling ging ik gelijk weer naar toen ik gevraagd werd voor de volgende klus: twee trappen voor het Barista Café in Emmen. Het café moest geopend worden en de trappen moesten zo snel mogelijk geleverd worden. Dat was een andere doorslaggevende reden om voor Trappenmaat te kiezen.”

Alle lof voor Trappenmaat

“Over het algemeen ben ik gewoon super tevreden over Trappenmaat, ik kan geen verbeterpunten vinden. De prijs-kwaliteitverhouding, het materiaal en de begeleiding zijn gewoon 100%. Ik ga in het vervolg zeker nog vaker trappen bij jullie bestellen.”

Wil jij ook zo’n tevreden trappenmaat worden als John? Stel dan nu jouw trap samen in de configurator. Het bouwpakket kan al na acht werkdagen geleverd worden op de door jou gekozen locatie.