9.7/10 108 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappenmaten / Klantverhaal Jelle Bosje

Klantverhaal Jelle Bosje

Eigenaar HBW montage Jelle Bosje is eigenaar van HBW montage, het bedrijf dat zijn vader ooit oprichtte. Dit familiebedrijf bestaat uit vier werknemers die samen allerlei klussen doen die met afbouw binnenshuis te maken hebben. Gemiddeld neemt Jelle ongeveer één keer per maand een klus aan die met trappen te maken heeft. Voor dat soort klussen is hij sinds april vaste klant bij Trappenmaat.

“Er zijn natuurlijk veel meer websites waar je trappen op kunt bestellen”, begint Jelle Bosje. “Maar die zijn vaak niet zo uitgebreid qua maatvoering. Bij Trappenmaat kun je eigenlijk elke maat wel invullen en de trap kom er wel uit rollen, dat heb je op een andere site echt niet. Bovendien is het ook niet vanzelfsprekend dat je zelf die maten kunt invullen. Ik heb wel eens bij een andere webshop een trap besteld, maar dan moest er speciaal iemand langskomen voor het inmeten. Het duurt soms lang voordat je een afspraak kunt maken met diegene. Ik ben zelf wel handig met inmeten, dus waarom zou er iemand langs moeten komen?”

Snel schakelen

“Zeker in het huidige proces van bouwen waarin alles heel vlot achter elkaar loopt is snelheid erg belangrijk. Soms is de bouwfase nog niet zo ver dat de trap opgemeten kan worden, bijvoorbeeld als de wanden waar deze tussen moet komen er nog niet staan. Op het moment dat die wanden er wel staan wil je gelijk gaan inmeten en wil je ook dat de trap er vervolgens zo snel mogelijk is. Dan is het fijn om te weten dat deze via Trappenmaat binnen twee weken al geleverd kan worden.”

Persoonlijk contact en meedenken

“Als je belt met een vraag dan wil je ook snel geholpen worden. Ik heb nog niet zo vaak contact hoeven hebben met de medewerkers van Trappenmaat, maar het is mij wel duidelijk dat er een kleine kring van mensen is waarmee je contact hebt. Je krijgt niet telkens een ander aan de lijn. Persoonlijk contact, daar houd ik wel van.”

Tekenaar kijkt mee

“Ik vind het belangrijk dat je goed kunt zien hoe de trap gaat worden, bijvoorbeeld door de 3D-tekening die je kunt krijgen. Dat is ook nog eens een mooi middel om te gebruiken in het overleg naar de klant toe, zo kun je de klant ook laten zien hoe de trap gaat worden. Daarin onderscheidt Trappenmaat zich echt van andere trappenwebshops, die hebben dat niet. Bovendien denkt de tekenaar echt met je mee. Zo bleek wel toen ik gebeld werd over het dichtmaken van het gat onder de tussenboom. De tekenaar heeft dat dusdanig handig voor mij opgelost dat ik dit zelf niet meer hoefde dicht te timmeren.”

Wil jij ook zo’n tevreden trappenmaat worden als Jelle? Stel dan nu jouw trap samen in de configurator.