• Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Grondvormen
  • Hulp nodig?
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Trappenmaten / Klantverhaal Dennis Rog

Klantverhaal Dennis Rog

Eigenaar Rog's OnderhoudBij Rog's Onderhoud, kun je terecht voor allerlei werkzaamheden in en rond je huis of bedrijf. Bijvoorbeeld complete renovaties of verbouwingen, maar ook onderhoudswerkzaamheden of timmerwerk, waaronder trappen. Eigenaar Dennis Rog vertelt waarom hij de trappen die hij nodig heeft voor zijn bedrijf al meerdere keren bij ons heeft besteld.

Snelle levertijd

“Voordat ik mijn eerste bestelling bij Trappenmaat plaatste had ik al vaker trappen gemonteerd, maar die had ik dan bij andere leveranciers besteld”, vertelt Dennis Rog. “Het duurde me echter veel te lang voordat de trappen geleverd werden, dus besloot ik op zoek te gaan naar een andere leverancier. Door te Googelen kwam ik uit bij Trappenmaat.”

Eerste bestelling

Als je voor het eerst iets gaat bestellen bij een webshop is het altijd afwachten hoe dit zal verlopen, zo ook bij de eerste bestelling van Dennis. “Ik kende het bedrijf niet, dus stiekem was ik eigenlijk een beetje bang dat de kwaliteit tegen zou vallen. Gelukkig was dit absoluut niet het geval en was ik juist harstikke blij met mijn bestelling. Vandaar ook dat ik intussen al veel vaker bij Trappenmaat heb besteld.”

Ervaring

Hoewel Dennis dus al vaker trappen had geplaatst heeft hij toch nog gebruik gemaakt van onze instructies voor het inmeten en monteren van trappen. “Ik heb ervaring met het inmeten van trappen, maar voor de zekerheid heb ik de eerste keer toch de inmeetinstructies nog even doorgenomen. De dingen die ik eigenlijk wel wist werden daardoor nog even weer bevestigd, waardoor het inmeten goed is verlopen. De montagehandleiding heb ik de eerste keer voor 50% gebruikt en daarna niet meer, voor mij persoonlijk was die niet noodzakelijk. Als je geen ervaring hebt met trappen in elkaar zetten is dit wel een aanrader!”

Een 10 voor Trappenmaat

Over het algemeen is Dennis erg tevreden over Trappenmaat. “De prijs, de snelle levertijd en kwaliteit zijn doorslaggevend geweest voor mijn positieve ervaring bij Trappenmaat. Het personeel is erg professioneel en je hebt contact met je eigen contactpersoon, dat is fijn. Het enige verbeterpunt zit wat mij betreft in de configurator, daar ontbreekt de mogelijkheid om lepe hoeken in te vullen.” Tot deze conclusie waren we als Trappenmaat-team zelf ook al gekomen. Op dit moment kun je de maatvoering hiervoor telefonisch of per mail doorgeven, maar inderdaad kun je dit niet invullen in de configurator. Op dit moment zijn we wel druk bezig om daar verandering in te brengen. Maar of dat nog iets uitmaakt voor hoe Dennis over Trappenmaat denkt…. “Als ik Trappenmaat nu moest beoordelen met een cijfer, dan had de webshop van mij een tien gekregen!”

Wil jij ook zo’n tevreden trappenmaat worden als Dennis? Stel dan nu jouw trap samen in de configurator.