0
Gratis bezorgd op locatie
24/7 bestellen
Op de millimeter nauwkeurig
Vast contactpersoon
Home / Kennisbank / Snel en veilig online je trap bestellen

Snel en veilig online je trap bestellen met Trappenmaat

Online winkelen is de afgelopen tien jaar in Nederland een vanzelfsprekendheid geworden. De webshops zijn niet meer weg te denken uit ons digitale landschap. Het bestellen van onze elektronica, kleding en entertainment doen we liever thuis op de bank, dan dat we de winkel bezoeken. Bovendien is alle benodigde informatie online beschikbaar en hoef je niet meer lang te wachten op je bestelling.

Een trap op maat zou je in eerste instantie waarschijnlijk niet direct in het rijtje producten scharen die eenvoudig te bestellen zijn via het internet. Maar als alle benodigde informatie beschikbaar is en de levertijd kort is, waarom zou dit dat niet kunnen? Het is mooi om te zien dat veel klussers en bouwers er inmiddels achter zijn gekomen dat een trap op maat ook een product is wat je gewoon online kunt bestellen. De voordelen van het online bestellen van een trap worden steeds duidelijker. Zowel voor onze klanten als voor onszelf.

Over de webshop

Trappenmaat van De Vries Trappen is de eerste webshop in Nederland waar je je trap helemaal op maat kan bestellen. We hebben de webshop ontwikkeld voor mensen en bedrijven die zelf aan de slag gaan met nieuwbouw of een verbouwing. Met de webshop komen wij tegemoet aan de groeiende behoefte aan snelle levertijden voor maatwerk trappen.

Als bouwer wil je door met je werk en lang wachten hoort daar niet bij. Met Trappenmaat kan iedereen vanaf de bouwlocatie een trap bestellen, zelfs met een smartphone of tablet. De trap wordt vervolgens bij je thuis of op de bouwlocatie afgeleverd worden.

Veilig online je trap bestellen

Hoe vreemd het ook klikt: Helemaal zelf je trap inmeten en online bestellen bij Trappenmaat is een veilige keuze. Je vraagt je waarschijnlijk af: Kan dit niet beter aan de specialisten van De Vries Trappen worden overgelaten? Ervaring is mooi meegenomen, maar als je een beetje handig en precies bent kom je er zeker uit. Vooral met de ondersteuning die wij bieden op Trappenmaat.

Nadat je de afmetingen hebt ingevoerd en de trap hebt besteld, volgt er altijd een handmatige check door onze werkvoorbereiders en tekenaars. Zo is er voor beide kanten geen ruimte voor vergissingen. Nadat je bestelling bij ons is binnengekomen, beschikken we over alle informatie die we nodig hebben om de trap voor je te maken in onze fabriek. Zo zijn wij veel minder tijd kwijt aan de voorbereiding. Op deze manier houden we de levertijden kort en de prijzen voordelig.

Snel een calculatie paraat

Een bijkomend voordeel van Trappenmaat is het feit dat je direct na het invoeren van de gegevens de prijs van je trap paraat hebt. Zo hoef je niet te wachten op een offerte en heb je snel duidelijkheid over de kosten die gepaard gaan met de nieuwe trap. Ga je de trap voor één van je klanten monteren? Dan kun je direct de kostprijs van de trap aan je klant voorleggen en vervolgens je eigen tarief voor de montage van de trap hieraan toevoegen.

Ga naar de configurator