9.7/10 108 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Kennisbank / De levertijd van jouw trap

De levertijd van jouw trap

Een trap is een belangrijk onderdeel van elk bouwproject. Toch wordt het bestellen van de trap nog wel eens vergeten. En dan is een snelle levertijd van de trap ineens heel mooi meegenomen. Ook wil je je trap niet te lang op de bouwplaats bewaren, in verband met de vochtigheid. Hierdoor kan het hout gaan ‘werken’, met kraken tot gevolg. Maar wat is nu eigenlijk de levertijd van een trap?

Bij de productie van onze trappen maken wij gebruik van QRM, wat voor Quick Responsive Manufacturing staat. QRM is een logistieke methode, die erop gericht is om de doorlooptijden te verkorten. Door deze verbetering in onze productie kunnen wij als enige bedrijf in Nederland een op maat gemaakte trap op korte termijn leveren.

Next Step of Eiken traptreden?

Is je keuze gevallen op een mooi Next-step design of een traditionele eiken trede? Dan hebben we iets meer tijd nodig voor jouw trap. In deze gevallen zit er meer levertijd op, maar uiteraard zo snel mogelijk.

Uitzonderingen

Onze productie is open van maandag t/m vrijdag. Tijdens vakanties zoals de kerstvakantie en bouwvak zijn wij gesloten en kunnen wij de levertijden niet garanderen. Wanneer wij gesloten zijn, staat dit altijd duidelijk aangegeven op onze website. Bij bestellingen die in het weekend en onze vakantieperiodes gedaan worden, gaat de levertijd in vanaf de eerstvolgende werkdag na het weekend of vakantie.