9.7/10 108 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Blog / Een bijzondere bestelling: zes trappen in één keer!

Een bijzondere bestelling: zes trappen in één keer!

25 februari 2021Niet één, niet twee, maar liefst zes trapbouwpakketten in één bestelling. Toen we deze bestelling binnenkregen was de verbazing groot; zo'n grote bestelling hebben we nog nooit voorbij zien komen! We konden deze bijzondere gelegenheid dan ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Toen we aankwamen waren de broers van bouwbedrijf Kruijssen Bouw en hun mannen al druk aan het werk. Samen laadden we de trappen uit de bus. Met zes trappen was dat best nog wel even een karwei dat ook goed gecoördineerd moest worden, dit om te voorkomen dat de onderdelen van de verschillende trappen door elkaar raakten.

Tijd voor taart!

Tijd voor koffie daarna! En wat is er dan lekkerder bij de koffie, dan een stukje Trappenmaat-taart? 

Over Kruijssen Bouw

Bij Kruijssen Bouw kun je terecht met plannen die betrekking hebben tot nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie of andere werkzaamheden aan huis. Het bedrijf had al eens eerder bij ons besteld, maar nog niet eerder zoveel trappen in één keer. In dit geval waren de zes trappen nodig voor een renovatieproject in Tilburg. De trappen gaan hier dienen als verbinding tussen de bordessen en verdiepingen van het oude pand.