9.7/10 115 reviews
  • Hulp nodig?
  • Contact
  • Bouwpakket trap op maat
  • Traprenovatie onderdelen
  • Traptreden op maat
Vanaf 6 werkdagen geleverd*
Gratis bezorgd op locatie vanaf € 640,-
KOMO-gecertificeerd
Op de millimeter nauwkeurig
Duurzame materialen
Home / Blog / Van studentenhuis naar reguliere woning

Een echte metamorfose

10 september 2020Nadat de studenten vertrokken waren uit dit huis in Leeuwarden moest het voor de volgende bewoners omgetoverd worden tot regulier woonhuis. Bij deze verbouwing hoorde onder andere de komst van drie nieuwe trappen! Een mooi eindresultaat, al zeggen we het zelf.

In de configurator van Trappenmaat is het bestellen van een trap in een paar stappen mogelijk. De trap wordt vervolgens geleverd als bouwpakket. De houten trap kan je helemaal naar wens aanvullen met balustrades, vloerhekken en nog veel meer aanvullende opties.

Een complete verbouwing in Leeuwarden

Deze woning in Leeuwarden is voor een langere tijd in handen geweest van studenten. Bij de verbouwing kwam dan ook veel kijken. De trappen werden hierbij ook volledig vernieuwd. Aan Trappenmaat de eer om twee dubbelkwarttrappen en een klein niveautrapje te leveren. De trappen werden voorzien van bijpassende witte leuningen, hekwerk en zwarte antislip strips.

Before

Op onderstaande foto’s zijn de mannen van HBW Afbouw druk bezig met het aanbrengen van de trappen. De twee dubbelkwarttrappen zitten er al in, het niveautrapje wordt tot slot nog gemonteerd.

After

En zie hier het resultaat! Wat een verschil hè? De ruimte lijkt gelijk een stuk chiquer!

draaitrap
Onderkwart trap
Onderkwart trap

Zelf aan de slag

Het monteren van een trap klinkt als een hele uitdagende klus. Wanneer je een trap bij Trappenmaat bestelt ontvang je een volledig bouwpakket dat je vervolgens zelf kunt monteren. Lees voordat je aan de slag gaat de montagehandleiding goed door zodat je precies weet hoe je dit aan kunt pakken.