• Maatwerk trappen
 • Seriematige trappen
 • Next Step Traprenovatie
 • Inspiratie
 • Over ons
Home / Houten traptreden

Houten traptreden

Ben je op zoek naar losse houten traptreden voor bijvoorbeeld een stalen constructie? Maak gebruik van onze expertise voor de perfecte traptreden, met houtsoorten en designs die precies passen bij de rest van het interieur. Zo leveren we bijvoorbeeld ook betonlook traptreden. Onze ervaren mensen kunnen je adviseren over de traptreden die jij nodig hebt.

Kies voor houten traptreden op maat

Het produceren van houten traptreden op maat is een vak. Een vak dat wij al vier generaties lang beheersen. Laat je daarom niet verrassen en maak gebruik van onze ervaring bij het produceren van jouw traptreden. Wanneer je trappen bestelt bij De Vries Trappen, kunnen wij de houten traptreden eventueel aflakken en groeven voor slijtstrips in maken.

Onze trappenfabriek beschikt over hoogwaardige CNC-machines die aan de hand van jouw wensen en afmetingen precies de treden produceren die jij nodig hebt. Op de millimeter nauwkeurig. Laat het frezen en zagen aan ons over, je hoeft hier zelf niet mee in de weer te gaan.

Offerte aanvragen voor nieuwe trap

Kant-en-klare traptreden – snel bezorgd

Wil je graag je houten traptreden vervangen? Via Next Step Traprenovatie heb je binnen twee weken onderhoudsarme én antislip traptreden in huis. Dit wordt zonder hak- en breekwerk gemonteerd in één dag. De kant-en-klare traptreden worden over de bestaande traptreden geplaatst en bestaan uit High Pressured Laminate. Dit zijn verschillende papierlagen: de basis, de decorlaag en de toplaag.

De houten Next Step traptreden zijn niet alleen onderhoudsvrij, maar ook kras- en slijtvast. Je hoeft dus niet bang te zijn voor krassen door hakken, klompen of werkschoenen. Dankzij de ingebrachte antislip laag hoef je niet bang zijn dat je uitglijdt. Wil je een open trap nóg veiliger maken? Kies dan voor slijtvaste stootborden van Next Step. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat kinderen door de kant-en-klare traptreden vallen.

houten traptreden
houten traptreden
houten traptreden
houten traptreden

Massief of eiken houten traptreden

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een geheel nieuwe houten trap van De Vries Trappen. Deze zijn uiteraard voorzien van bijvoorbeeld eikenhouten traptreden. Hout is een echte sfeermaker en zorgt voor een warm en knus gevoel in de ruimte. Daarnaast is het ideaal om te bewerken. Of je nou een moderne trap, klassieke trap of design trap kiest, hout is altijd een goede keuze.

Houten traptreden kopen: de kosten

De kosten voor het door ons laten maken van jouw houten trap zijn afhankelijk van de wensen en voorkeuren. Vraag gerust eens een offerte aan. Daarin leggen we alles voor je vast: van fabricage, levering tot het plaatsen van een trap met vurenhouten of hardhouten traptreden. Natuurlijk is deze offerte vrijblijvend.

Voordelen van De Vries Trappen

 • Eigen fabricage en dus garantie op kwaliteit
 • Productie door moderne CNC machines, voor trappen op maat
 • Hoge mate van flexibiliteit
 • Antislip mogelijkheden
 • We komen alles bij je opmeten.
 • Afspraak is afspraak. Ook over de kosten
 • 5 jaar garantie
 • Niet tevreden? We maken het voor jou in orde

Houten traptreden vervangen of zelf je trap monteren?

Wil je graag je houten traptreden vervangen? Neem dan een kijkje bij ons dochterbedrijf Next Step Traprenovatie voor overzettreden, waardoor je trap in één dag weer gereed is. Next Step is een dochterbedrijf van De Vries Trappen. De vakmannen voeren dagelijks traprenovaties uit. Dit is mogelijk voor houten, stalen en betonnen trappen, zonder hak- en breekwerk en de trap is binnen één dag gereed.

Wanneer je je eigen trap wilt monteren, neem dan eens een kijkje bij Trappenmaat van De Vries Trappen. Hier bestel je jouw eigen bouwpakket dat je zelf in elkaar kunt zetten. Doorloop enkele stappen in onze configurator en ontvang op korte termijn een bouwpakket op maat thuis.