• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Houten traptreden

Houten traptreden

Regelmatig leveren wij losse houten traptreden voor bijvoorbeeld traprenovaties of stalen trappen. Het maken van mooie en passende traptreden is maatwerk. Maak gebruik van onze expertise voor de perfecte traptreden, met houtsoorten en designs die precies passen bij de rest van het interieur. Onze ervaren mensen kunnen u adviseren over de traptreden die u nodig heeft.

Laat de traptreden over aan de specialist

Het produceren van traptreden op maat is een vak. Een vak dat wij al vier generaties lang beheersen. Laat u daarom niet verrassen en maak gebruik van onze ervaring bij het produceren van uw traptreden. Onze fabriek beschikt over hoogwaardige CNC-machines die aan de hand van uw wensen en afmetingen precies de treden produceren die u nodig heeft. Op de millimeter nauwkeurig. Laat het frezen en zagen aan ons over, u hoeft hier zelf niet mee in de weer te gaan.

Snelle levertijd houten traptreden

Binnen een week beschikken over houten traptreden op maat? Wij maken het mogelijk. Wanneer we de gewenste afmetingen hebben ontvangen, is het voor ons mogelijk de traptreden in 5 tot 8 werkdagen bij u af te leveren. Ook kunt u uw bestelling afhalen bij ons in Heerenveen. De levertijd is afhankelijk van de houtsoort. Meer weten over de levertijd van uw traptreden? Vraag het aan één van onze medewerkers.

Stalen trappen met houten traptreden

U komt het in veel woningen en bedrijfspanden tegen, een stalen trap met houten treden. Een sterk frame met mooie houten traptreden past bij ieder interieur. Regelmatig leveren wij losse treden voor metalen trappen. Door onze hoogwaardige productiefaciliteit kunnen we hout in alle soorten en maten leveren. Voor alle stalen trappen produceren wij houten treden op maat.

De prijs van losse houten traptreden

Geen trap is hetzelfde, het noemen van een standaardprijs van een trap is daarom niet mogelijk. De prijs van traptreden is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de oppervlakte, de dikte, de afwerking, maar vooral de houtsoort. Vuren houten treden zijn de voordeligste keuze, terwijl u ook kunt gaan voor duurdere varianten zoals esdoorn of eiken. Vuren houten treden (recht, in een gangbare maat) beginnen ongeveer bij €45,- per stuk, terwijl u ook kunt kiezen voor een luxe eiken traptrede voor circa €100,-. Hiertussen zijn meerdere opties mogelijk. Aangezien wij maatwerk leveren, adviseren wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opmaken.

Meer informatie over de prijs van traptreden

Aanleveren maatvoering

Weet u zelf precies wat u nodig heeft, en is het voor ons slechts een kwestie van checken en produceren? Geef dan zo duidelijk mogelijk de afmetingen van uw traptreden door. Nog liever ontvangen wij een tekening van u, bij voorkeur als DWG of DXF bestandstype.