• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Wat kost een traprenovatie?

Wat kost een traprenovatie?

Ook wanneer u uw trap wilt renoveren, bent u bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step: traptreden met een vuren kern en een HPL toplaag, die in verschillende designs worden uitgevoerd. Next Step wordt door ons toegepast als nieuwe traptreden in onze houten trappen. Daarnaast worden er ook traprenovaties uitgevoerd met ditzelfde slijtvaste materiaal. Dit wordt gedaan door Next Step Traprenovatie. Op deze pagina vertellen we u meer over de vraag: wat kost een traprenovatie?

Waarom een traprenovatie?

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf wordt gezet. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als uw tijdens het onderhoud de trap wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step Traprenovatie kiezen? Next Step renoveert uw trap binnen één dag, zo kunt u de trap snel weer gebruiken. De trap is stijlvol door de keuze uit achttien verschillende designs , veilig door de antislip-laag en onderhoudsvrij. U hoeft de trap dus geen onderhoudsbeurt meer te geven. Hierdoor garanderen wij 20 jaar garantie op slijtage van het loopvlak op de trap.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen uit woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie, maar ook bedrijfspanden. Wanneer u een trap wilt renoveren in een bedrijfspand bent u ook aan het juiste adres bij Next Step.

Meer informatie

Traprenovatie door Next Step

Bij een traprenovatie door Next Step wordt de bestaande trap bekleed met overzettreden. Met de basiscollectie van achttien designs is er genoeg keuze voor een stijl die binnen uw interieur past. De overzettreden van Next Step worden gemaakt van HPL. Dit is een toplaag van hogedruklaminaat die ervoor zorgt dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. De trap is erg veilig door de antislip toplaag die is aangebracht op de overzettreden. Bij een traprenovatie kunt u uit extra mogelijkheden kiezen, denk hierbij aan led verlichting die geplaatst kan worden of stootborden die een open trap gesloten maken. Hieronder staat weergegeven hoe u een offerte kunt aanvragen en wat dit betekent voor de traprenovatie kosten.

Werkwijze

Nadat u een offerte heeft ontvangen van Next Step met daarin de kosten van de traprenovatie, belt een adviseur om u kleuradvies te geven en de offerte met u door te nemen, dit is allemaal vrijblijvend. Indien u daarna akkoord gaat met de offerte, plant de adviseur gelijk een afspraak met u in om de renovatie uit te laten voeren. Het uitvoeren kan al binnen 14 dagen! De trap wordt binnen één dag geplaatst. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat u er zo weinig mogelijk last van heeft. Wanneer de traprenovatie klaar is, kijken de monteurs samen met u nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat u helemaal tevreden bent.

Kosten traprenovatie

Wat kost een traprenovatie bij Next Step? Een traprenovatie bij Next step is te realiseren vanaf €3.000,- dit is inclusief btw. De betaling van de traprenovatie kan middels een aanbetaling en het restbedrag kan gepind worden bij de monteur. Lees meer over de werkwijze van Next Step.

Tijdelijk: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Next Step Traprenovatie heeft regelmatig leuke acties, de tijdelijke actie van dit moment is: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Lees meer over ledverlichting