• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Wat kost een traprenovatie?

Wat kost een traprenovatie?

Een paar jaar geleden ontwikkelden we het product Next Step: traptreden met een vuren kern en een HPL toplaag, die in verschillende designs worden uitgevoerd. Next Step wordt door ons toegepast als nieuwe traptreden in onze houten trappen. Daarnaast worden er van ditzelfde slijtvaste materiaal ook overzettreden gemaakt voor traprenovaties. Deze traprenovaties worden gedaan door ons dochterbedrijf Next Step Traprenovatie. Op deze pagina geven we je antwoord op de vraag: ‘Wat kost een traprenovatie?’

Waarom een traprenovatie?

Trappen worden meerdere keren per dag gebruikt en naarmate de tijd vordert worden er best wat sporen achtergelaten. Hierdoor ondergaan houten trappen regelmatig een onderhoudsbeurt, waarbij de trap opnieuw in de verf wordt gezet. Dit neemt veel tijd in beslag, zeker als je tijdens het onderhoud de trap wilt blijven gebruiken.

Waarom een traprenovatie van Next Step Traprenovatie kiezen? Next Step renoveert jouw trap binnen één dag, zo kun je de trap snel weer gebruiken. De trap is stijlvol door de keuze uit achttien verschillende designs , veilig door de antislip-laag en onderhoudsvrij. Je hoeft de trap dus geen onderhoudsbeurt meer te geven. Wij geven 20 jaar garantie op slijtage van het loopvlak op de trap.

Traprenovatie bedrijfspand

Niet alleen trappen uit woningen kunnen de behoefte hebben aan een traprenovatie, maar ook bedrijfspanden. Wanneer je een trap wilt renoveren in een bedrijfspand ben je ook aan het juiste adres bij Next Step.

Meer informatie

Traprenovatie door Next Step

Bij een traprenovatie door Next Step wordt de bestaande trap bekleed met overzettreden. Met de basiscollectie van achttien designs is er genoeg keuze voor een stijl die binnen uw interieur past. De overzettreden van Next Step worden gemaakt van HPL. Dit is een toplaag van hogedruklaminaat die ervoor zorgt dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. De trap is erg veilig door de antislip toplaag die is aangebracht op de overzettreden. Bij een traprenovatie kun je uit extra mogelijkheden kiezen, denk hierbij aan led verlichting die geplaatst kan worden of stootborden die een open trap gesloten maken. Hieronder staat weergegeven hoe je een offerte kunt aanvragen en wat dit betekent voor de traprenovatie kosten.

Werkwijze

Nadat je een offerte hebt ontvangen van Next Step met daarin de kosten van de traprenovatie, belt een adviseur om je kleuradvies te geven en de offerte met je door te nemen, dit is allemaal vrijblijvend. Indien je daarna akkoord gaat met de offerte, plant de adviseur gelijk een afspraak met je in om de renovatie uit te laten voeren. Het uitvoeren kan al binnen 14 dagen! De trap wordt binnen één dag geplaatst. Dit gebeurt zonder hak- of breekwerk, zodat je er zo weinig mogelijk last van hebt. Wanneer de traprenovatie klaar is, kijken de monteurs samen met jou nog eens naar de trap om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent.

Kosten traprenovatie

Wat kost een traprenovatie bij Next Step? Een traprenovatie bij Next step is te realiseren vanaf €3.000,- dit is inclusief btw. De betaling van de traprenovatie kan middels een aanbetaling en het restbedrag kan gepind worden bij de monteur. Lees meer over de werkwijze van Next Step.

Gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Next Step Traprenovatie heeft regelmatig leuke acties, zoals op dit moment: gratis ledverlichting t.w.v. €455.-

Lees meer over ledverlichting