• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie

Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in huis, wij maken van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Onze marketingafdeling zorgt ervoor dat deze boodschap bij de juiste doelgroep terechtkomt. En hier kun jij een bijdrage aan leveren. Op deze afdeling bieden wij je een uitdagende stageplek met een divers takenpakket. Een mooie eerste stap in je carrière als marketing- en communicatieprofessional.

Bij de Vries trappen werk je met ambitieuze professionals die allemaal een passie voor het product delen, en die aan het eind van de dag gezellig een biertje met elkaar drinken. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en innovatieve ideeën worden gestimuleerd. We vinden het belangrijk dat je tijdens je stage veel leert, maar vooral dat je met plezier bij ons werkt.

Wat ga je bij ons doen?

  • Het opstellen en beheren van een contentkalender;
  • Het plannen en organiseren van evenementen;
  • Bedenken en schrijven van relevante en interessante content voor onze website.
  • Projecten uitlichten op basis van input van collega’s en via verschillende kanalen onder de aandacht brengen;
  • De online vindbaarheid verbeteren door het optimaliseren van onze website;
  • Nieuwsbrieven opmaken en verzenden.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die ons verrast met creatieve ideeën en die niet schroomt zelf het initiatief te nemen. Je volgt een marketing- of communicatieopleiding (MBO/HBO), hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, en kunt goed uit de voeten met verschillende social media. Het beheersen van CMS-systemen, zoals WordPress, is een pré. Wat we heel belangrijk vinden is dat je de liefde voor het product kunt vertalen naar een passende boodschap.

Wat bieden wij?

Door het brede takenpakket, kunnen we in overleg een passend communicatievraagstuk als stageopdracht formuleren. De stagevergoeding die wij je bieden is €250,- bruto op basis van 40  uren per week.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je uit je CV en motivatiebrief te mailen naar a.zijlstra@devriestrappen.nl. Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Arjan Zijlstra, telefoonnummer: (0513) 63 73 83.