• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenspecialist Overijssel

Trappenspecialist Overijssel

Trappenspecialist Overijssel

Al vier generaties lang produceren wij kwalitatief hoogwaardige trappen. In onze eigen fabriek nabij Overijssel werkt ons team met meer dan 100 trappenspecialisten met passie om ieder gewenste trap te produceren.

Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij dé trappenspecialist van het Noorden op het gebied van maatwerktrappen en seriematige trappen. Jij kan daarom voor ieder gewenste trap in Overijssel bij ons terecht!

Bekijken alle trappen in onze showroom

De Vries Trappen heeft een showroom waar je alle soorten en maten trappen kunt bekijken. Variërend van houten trappen tot designtrappen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Zo kun je ons brede aanbod aan balustrades en spijlen bekijken en jouw favorieten vergelijken. Wij hebben alles in huis om je een goed beeld te geven van alle mogelijke opties. Op afspraak ben je welkom in de showroom, waar onze deskundigen je graag verder helpen!

FSC gecertificeerd

De passie die wij voor trappen hebben, hebben wij ook voor de natuur. Met de productie van (houten) trappen belasten we daarom het milieu en de omgeving zo minimaal mogelijk. Met trots mag De Vries Trappen zich FSC certificeert noemen. Jouw voordeel? Een trap waarbij de natuur behouden is gebleven.

Eigen fabricage trappen voor Overijssel

Wij maken onze trappen in eigen huis en daarom kunnen wij jou in Overijssel altijd de beste kwaliteit garanderen. In de afgelopen jaren is onze fabriek uitgebreid met modernere CNC’s en gebruiken wij de meest geavanceerde technieken. Hierdoor kunnen wij een grotere diversiteit aan bewerkingen doen. Onze trappenfabriek kenmerkt zich dan ook door de hoge mate van vakmanschap.

Bestel een trap op maat

Ken je onze webshop Trappenmaat al? In acht stappen kun je hier al een trap op maat bestellen om deze vervolgens zelf te kunnen monteren.

Ga naar Trappenmaat

Persoonlijke service

Bij De Vries Trappen vinden we persoonlijke service erg belangrijk. We doen er daarom alles aan om zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Zo verlenen we onder andere een inmeetservice, waarbij onze deskundigen bij je langskomen om de trap in te meten. Vraag gerust om advies en wij helpen je graag verder, wat jouw project ook is.

Op zoek naar een trap?

Wij produceren niet alleen de exclusiefste trappen, maar ook trappen van de beste kwaliteit. Doordat wij de strengste kwaliteitseisen hanteren, kun je ervan op aan dat je een trap met hoogwaardige kwaliteit krijgt. Als je op zoek bent naar een trap in Overijssel, dan ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Geen opdringerige verkopers, maar persoonlijke service. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan!