• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappenspecialist Flevoland

Trappenspecialist Flevoland

De Vries Trappen maakt al vier generaties lang trappen en met meer dan 100 jaar ervaring, is De Vries Trappen de trappenspecialist van het Noorden. Wij produceren de trappen in eigen fabriek waar wij over de beste productiefaciliteiten beschikken. Daarom kunnen wij jou in Flevoland trappen van hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Trappen uit eigen fabriek

De Vries Trappen is de trappenspecialist van het Noorden door het gebruik van de meest geavanceerde technieken en kan daarom de beste kwaliteit garanderen. Een team met met meer dan 100 specialisten werkt dagelijks met passie om ieder gewenste trap te produceren.

FSC®-gecertificeerd

De passie die wij voor trappen hebben, hebben wij ook voor de natuur. Met de productie van (houten) trappen belasten we het milieu en de omgeving zo minimaal mogelijk. We mogen ons daarom met trots FSC®-gecertificeerd noemen.

Bekijk alle trappen in onze showroom

Wil je het aanbod komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Op afspraak kunnen onze deskundigen je begeleiden en informeren over alle mogelijkheden. De showroom staat vol met trappen variërend van moderne trappen tot klassieke trappen. Wij hebben alles in huis om je een beter beeld te geven.

Zelf aan de slag?

Heb je meer interesse om juist zelf aan de slag te gaan met het monteren van een trap? Met onze webshop Trappenmaat is het mogelijk om zelf een trap op maat te bestellen. Stel je eigen trap samen en ontvang op korte termijn al een bouwpakket op maat.

Meer weten over Trappenmaat

Persoonlijke service

Bij De Vries Trappen ontnemen we je het liefst alle zorg. Wij verlenen daarom de beste service, van het begin tot het eind. Vraag gerust om advies en wij helpen je graag verder, wat jouw project ook is. Bij De Vries Trappen bieden we onder andere een inmeetservice. Onze deskundigen kunnen dan bij jou langskomen om de trap in te meten, waar in Nederland je ook woont.

Design trappen voor Flevoland

Wat voor soort trap je ook wenst, De Vries Trappen is de trappenspecialist voor trappen in Flevoland. Elk design is exclusief ongeacht de prijsklasse. Bij De Vries Trappen hanteren we de strengste kwaliteitseisen en daarom kun je ervan uitgaan dat jouw trap van topkwaliteit is. Ben je op zoek naar een trap, dan ben je bij De Vries Trappen aan het juiste adres. Breng een bezoek aan de showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!