0
Geleverd waar en wanneer je wilt
Levering vanaf 8 werkdagen
Bestel zelf je trap op maat
Vertrouwde kwaliteit

Ben je er niet helemaal zeker dat je zelf de trap kunt inmeten? Geen zorgen, wij bieden een persoonlijke inmeetservice. Onze inmeter is dagelijks op weg om door het hele land trappen nauwkeurig in te meten. Of je nou in Den Haag, Maastricht of Groningen woont, onze inmeter kan gewoon bij jouw huis of op de bouwlocatie langskomen.

Service aan huis

Wij hebben al ruim honderd jaar ervaring met het maken van trappen. Het inmeten van een trap is voor ons een klus die we eenvoudig en snel voor je kunnen uitvoeren. Je hoeft dus niet zelf in de weer met een rolmaat en een ladder.

Werkwijze

In de configurator kun je aangeven of je gebruik wil maken van onze inmeetservice. Ook als je aangeeft hiervan gebruik van te willen maken, vragen we je de (globale) afmetingen in te voeren. Anders kunnen we je geen prijsindicatie geven.

Door gebruik te maken van de inmeetservice worden de afmetingen pas later definitief doorgegeven. De definitieve prijs kan daardoor afwijken van de prijsopgave in de configurator. Mocht dit het geval zijn, passen we de prijs van de trap voor je aan. Onze inmeter maakt iedere week een weekplanning en neemt contact met je op om een afspraak in te plannen.