• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Noord-Brabant

Trappen Noord-Brabant

Nieuwe trap voor u in Noord-Brabant

Nieuwe trap nodig voor uw woning in het Noord-Brabant? Dan kiest u voor de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar zeker ook voor het design. Want een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning. U kunt het ook gerust een blinkvanger noemen.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij u in Noord-Brabant, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in het zuiden.

Aanbod trappen

Er is veel mogelijk bij ons. Denk aan een gedraaide trap, met of zonder trapleuning. Van industrieel, eenvoudig tot modern met een knipoog naar de jaren 30. Alles kan, omdat we alles zelf maken. Bijkomend voordeel: het maakt dat we snel kunnen leveren. Doe alvast wat inspiratie op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

Tip: laat u uitgebreid adviseren

Een nieuwe trap kopen is niet iets wat u elke dag doet. En een trap is wel een heel prominent onderdeel van uw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk (antislip) materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • Mits aanwezig verwijderen ze ook uw oude trap
  • We maken alles voor u zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Perfecte planning en betrouwbare levertijden
  • Leveren van kwaliteit die we beloven. Dat bewijst ook het KOMO-keurmerk.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen biedt tegen de scherpste prijzen trappen aan in de regio Noord-Brabant. Kortom bij De Vries Trappen bent u aan het juiste adres voor een trap in de regio Noord-Brabant. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.