• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Trappen Noord-Brabant

Trappen Noord-Brabant

Nieuwe trap voor jou in Noord-Brabant

Nieuwe trap nodig voor jouw woning in het Noord-Brabant? Je wil de best mogelijke gebruikerservaring en veiligheid, maar ondertussen wil het oog ook wat. Bij De Vries Trappen maken wij trappen die niet alleen functioneel, maar ook nog eens als blikvanger fungeren.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij jou in Noord-Brabant, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in het zuiden van Nederland.

Aanbod trappen

Er is veel mogelijk bij ons. Denk aan een s-trap, met of zonder trapleuning. Van industrieel, eenvoudig tot modern met een knipoog naar de jaren 30. Doordat we alles zelf maken, is bijna alles mogelijk! Door ons unieke productieproces kunnen wij onze trappen erg snel maken en dus leveren. Doe alvast wat inspiratie op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

dichte trappen
dichte trappen
Klassieke trappen
Trappenfabriek Flevoland
dichte trappen
design trappen
Trappenfabriek Flevoland

Tip: laat je uitgebreid adviseren

Een nieuwe trap kopen is niet iets wat je elke dag doet. Daarentegen is een trap wel een onmisbaar onderdeel in jouw woning, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wil je natuurlijk zeker zijn dat jij de juiste trap kiest.

Laat je daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten je alles te vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk (antislip) materiaal je het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties je kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook andere mogelijkheden waar je in eerste instantie misschien nog niet eens aan hebt gedacht. Bel ons dus gerust eens voor jouw vragen en het inwinnen van advies.

Waarom De Vries Trappen?

  • Van advies tot montage door eigen medewerkers
  • Mits aanwezig verwijderen ze ook jouw oude trap
  • We maken alles voor jou zelf. Daardoor kunnen we snel leveren.
  • Perfecte planning en betrouwbare levertijden
  • Leveren van kwaliteit die we beloven. Dat bewijst ook het KOMO-keurmerk.

Stel jouw eigen bouwpakket samen

Ben je iemand die zelf aardig handig is en zie je het wel zitten om jouw eigen trap te monteren? Misschien is onze webshop Trappenmaat dan iets voor jou. Stel in onze configurator jouw eigen trap samen en laat deze als bouwpakket bij je thuis bezorgen. Aan alles is gedacht, van inmeetinstructies tot montagehandleidingen.

Meer weten over Trappenmaat

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?

De Vries Trappen biedt ook voor jou in Noord-Brabant jouw trap naar wens aan. Kortom bij De Vries Trappen ben je aan het juiste adres voor een trap in de regio Noord-Brabant. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.