• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen nieuwbouwprojecten

Trappen nieuwbouwprojecten

Bouwproject op de planning? Onze vakmensen staan voor u klaar!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe woning! Voordat u erin kunt trekken, staat u echter nog een heel (nieuw)bouwproject te wachten. Heeft u besloten de woning te renoveren? Of moet de woning nog vanaf de grond opgebouwd worden? In beide gevallen staat u een heel proces en heel wat keuzes te wachten. Spannend en leuk, maar ook een beetje eng.

Vakmensen bij uw nieuwbouwproject

Voor het beste resultaat verzamelt u een groep kundige mensen om u heen, zodat het bouwproject zo foutloos mogelijk zal verlopen. Voor deze ene keer zetten wij onze bescheidenheid als nuchtere Friezen even op zij, want we vertellen u graag dat wij, als vakkundige trapspecialisten, absoluut bij die groep kundige mensen horen. En we leggen graag aan u uit waarom.

De Vries Trappen: specialist in trappen

Jaren ervaring onderscheid ons. Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in uw (nieuwe) huis, wij maken van alle wensen werkelijkheid. Ontwerp en vervaardiging doen wij in eigen huis, zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. We adviseren en begeleiden u graag bij de aankoop van uw trap, want hoewel de trap vaak een ondergeschoven kindje is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om er een prachtig pronkstuk van te maken.

Uw trap als verbindende factor

Een trap is behalve functioneel ook heel sfeerbepalend. Uw trap verbindt letterlijk én figuurlijk de bovenverdieping met de benedenverdieping. Het is dus belangrijk om voor een trap te kiezen die aansluit op uw interieur en leven. Hoewel tijdens het nieuwbouwproject vaak van een ladder gebruik wordt gemaakt, zult u al snel merken dat het comfort van een echte trap wel zo fijn is. Zeker als u straks na het bouwproject meerdere malen per dag van boven naar beneden, en vice versa, loopt.

Waarom u De Vries Trappen bij uw bouwproject wilt

We helpen u graag bij het ontwerp, meten de trap voor u in, produceren en plaatsen de trap en ontzorgen u op die manier zo volledig mogelijk. Wilt u een metalen trap voor in uw jaren-dertighuis? Of kiest u liever voor een klassieke trap van hardhout met mahonie treden om karakter te geven aan uw nieuwbouwproject? De opties zijn eindeloos. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken en adviseren we u graag over welke trap aansluit bij uw smaak én leven.

Door het gebruik van BIM-software kunnen ontwerpen en plannen in 3D worden bekeken en geanalyseerd. Zo krijgt u een goed en realistisch beeld van het eindresultaat al voor de trap is geplaatst. Dit geeft ons niet alleen de kans om projecten zeer nauwkeurig uit te voeren, maar zo krijgt u ook een voorproefje van de door u bestelde trap. Toch liever een lichtere houtsoort? Geen probleem. Samen gaan we voor het mooiste resultaat!