• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen kopen in Arnhem

Trappen kopen in Arnhem

Opzoek naar een trap in Arnhem?

Zoveel mensen, zoveel wensen en dus zoveel trappen. Bij De Vries Trappen maken we ze dan ook op maat. Wanneer een trap bij ons “op maat” is, is het ook daadwerkelijk maatwerk. Een trap moet wel in uw woning passen, maar ook moet de trap aansluiten bij uw wensen en voorkeuren.

We zijn inderdaad niet gevestigd bij u in Arnhem, maar in het Friese Heerenveen. Omdat we wel landelijk leveren, komen we ook regelmatig in Gelderland.

Aanbod trappen

Bij De Vries Trappen kunnen we elke gewenste trap voor u maken in onze eigen fabriek. Van een moderne trap tot klassiek en van eenvoudig tot industrieel. Dat maakt dat uw trap een heel gepersonaliseerd karakter krijgt. Bovendien leveren we elke trap met alleen de beste kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. En met ons KOMO Keurmerk verzekeren we u ervan dat u de kwaliteit krijgt die wij u beloven. Hieronder enkele voorbeelden:

Goed advies

Hoogstwaarschijnlijk koopt u niet elke dag een trap. En omdat het wel een heel belangrijk onderdeel van uw woning is, waarbij veiligheid ook zeer belangrijk is, wilt u zeker van uw keuze zijn. Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in misschien nog niet over heeft nagedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies. Dan helpt ons team u graag verder.

Inmeetservice

Zoals u ziet is er veel mogelijk bij ons. Maar het moet natuurlijk ook fysiek in uw woning passen. Gelukkig hoeft u niet zelf met een rolmaat aan de slag. We komen bij u langs en meten zelf alles voor u op. Ter plekke kunnen we u dan ook meteen al vertellen wat de mogelijkheden zijn en kunnen we u alvast tips geven.

Steek zelf de handen uit de mouwen

Ziet u het juist wel zitten om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen en monteren van een nieuwe trap? Neem dan eens een kijkje in onze webshop Trappenmaat. Hier bieden wij u de mogelijkheid om in acht stappen uw eigen trap op maat te bestellen. Al vanaf 8 werkdagen ontvangt u dan een compleet bouwpakket om bezig te gaan met uw eigen trap!

Doe alvast inspiratie op

Benieuwd naar ons werk en/of wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Blader door onze collectie trappen, die we door de jaren heen hebben ontworpen en gemaakt.