• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trappen Flevoland

Trappen Flevoland

Nieuwe trappen in Flevoland kopen

Een nieuwe trap kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. U wilt dat ook goed aanpakken. Mede omdat de trap natuurlijk onmisbaar is bij u thuis (of bij uw bedrijf) in Flevoland. Wij helpen u graag een juiste trap te vinden.

U vindt ons in Heerenveen, maar we leveren en plaatsen trappen overal door heel Nederland en komen ook graag bij u in Flevoland.

Ruim aanbod trappen

De Vries Trappen heeft een bijzonder groot aanbod van trappen voor u in Flevoland. En onderlig is er ook nog eens veel te combineren. U zult echter geen keuzestress hoeven te ondervinden. Ons aanbod kunt u ook gewoon zien om inspiratie op te doen. Dan helpen wij u verder met keuzes maken.

Hieronder alvast een viertal voorbeelden van soorten trappen.

Open trap
Klassiek
Modern
Hout

Laat u uitgebreid adviseren

Dagelijks horen wij dat een trap een heel prominent onderdeel van een woning is, waarbij kwaliteit in verband met veiligheid ook zeer belangrijk is. Daarom wilt u natuurlijk zeker zijn dat uw keuze voor de trap de juiste is.

Laat u daarom eens uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Zij weten u alles te vertellen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een trap. Bijvoorbeeld welk materiaal u het beste kunt kiezen voor de traptreden. Welke opties u kunt overwegen voor extra veiligheid. Maar ook zaken waar u in eerste instantie misschien nog niet eens aan heeft gedacht. Bel ons dus gerust eens voor uw vragen en het inwinnen van advies.

Meer informatie
over trappen?

Wilt u telefonisch advies, meer informatie over onze trappen in de regio Flevoland, of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw trap liever renoveren?

Is uw trap aan vervanging toe, maar is een compleet nieuwe trap boven uw budget? Of zijn er alleen enkele onderdelen die u graag anders ziet? Dan helpen we u graag verder met traprenovatie. Met renovatie heeft u in een handomdraai toch een nieuwe trap en bent u ook nog eens goedkoper uit. Lees meer over traprenovatie.