• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Trap ‘Turijn’

Trap 'Turijn'

Hardhouten trap Turijn

Dolce & Gabbana, Armani, Ferrari, Fiat, Benetton… Italië staat bekend om design van wereldklasse. Ook het type Turijn is een fraai voorbeeld van stijlvolle vormgeving. Een schitterende trap met ‘La Dolce Vita’, een hardhouten trap die al het goede uit het leven weerspiegelt. Een blikvanger in uw woning!

Erg populaire trap

Type ‘Turijn’ is een bestseller in ‘trappenland’. Strak, klassiek met een vleugje jaren ’30. Dit door de fraaie, gedraaide spijlen en z’n eigenzinnige, bewerkte leuningen en spillen. Een fraaie trap waarover is nagedacht. Wat een uitstraling, wat een klasse. De mooie witte kleur geeft een prachtig ruimtelijk effect. Zo oogt uw woonkamer lichter en groter. Bovendien kunt u wit met alle kleuren – woonaccessoires – combineren.

Deze of een andere trap bestellen?

De luxe trap van het type Turijn wordt specifiek voor uw woning op maat gemaakt. Meer weten? We komen graag langs voor een advies op maat en nemen al uw wensen in ons voorstel mee.

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.