• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Projecten
Home / Projecten / Project Zeewolde

Keepboomtrap voor villa in Emmeloord

Een trap die net iets anders is

In samenwerking met de bewoners is in deze woning van Groothuisbouw Emmeloord een speciale keepboomtrap op maat geplaatst. De bewoners hadden bij de aannemer een royale keuze aan trappen maar hadden toch hun zinnen gezet op net iets anders. In samenwerking met onze adviseur is men in de showroom tot dit unieke ontwerp gekomen.

Duurzaam bosbeheer

Trap van Europees eikenhout

De trap is volledig vervaardigd uit speciaal geselecteerd “foutvrij” Europees eikenhout. Als afwerking is er gekozen voor een behandeling met white wash olie.

Finishing touch

Rvs spijlen en leuningelementen

De rvs spijlen, slijtstrippen en leuningelementen zijn de finishing touch voor deze trap en maken de trap modern. Perfect passend in deze fantastische woning!

De mogelijkheden van dichtbij bekijken

Dit project in Emmeloord is slechts een greep uit alle diverse trappen die we maken. Zowel voor projecten als voor bij u thuis. En om u echt kennis te laten maken met onze duurzame materialen en de vele stijlen waarin we een trap kunnen laten vormgeven, nodigen wij u uit in onze showroom. Tegelijkertijd kunt u natuurlijk ook kennis maken met ons en wij met u.