Vragen? Bel ons op (0513) 63 73 83

Eiken bloktrap Granada
Interesse in de trap Eiken bloktrap Granada?
Vraag gratis offerte aan

Eiken bloktrap Granada

Er is in het leven geen ergere straf dan een blinde te zijn in Granada… Zo beschrijft de bekende Mexicaanse dichter Francisco de Icaza de pracht van de Spaanse stad.

Kenmerken Granada trap

Tja, zo prachtig Granada is, zo mooi is ook de trap met dezelfde naam. Type Granada is een schitterend staaltje van Kubistische architectuur. Een fraaie bloktrap, ingeklemd tussen twee wanden. Prachtig dat eiken, die brede treden en die eigenzinnige RVS leuning…

Juist die strakke combinatie, van hout en RVS, zorgt voor een warme maar tegelijkertijd moderne uitstraling. De white wash look geeft deze eikenhouten trap een extra dimensie.

Uw moderne trap van de vries trappen

Nadenken mag natuurlijk, maar wij hebben het antwoord al klaar… Type Granada is een pronkstuk in uw woning. Dit is een trap met stijl!

Een eiken white-wash bloktrap die is ingeklemd tussen twee wanden. Bijzonder fraaie trap met een moderne warme uitstraling. De strakke RVS leuning maakt het plaatje compleet.

Uw wensen verwerkt in onze trappen

 

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.