• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen

Als aannemer of woningcorporatie wilt u op efficiënte wijze de beste trappen voor uw project. Dat snappen wij, en daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Met onze meer dan honderd jaar aan ervaring, geavanceerde software, machines en techniek kunnen wij seriematige trappen snel en vakkundig klaarmaken. Ook denken wij graag met u mee, voor het beste resultaat tijdens én na de bouw.

Geavanceerde techniek en vakmanschap

Bij de Vries Trappen werken we met de meest moderne techniek en software. Nadat wij van u een opdracht hebben gekregen, wordt de trap door ons digitaal uitgetekend. De tekening gaat naar onze eigen fabricagehal, waar de verschillende onderdelen worden gemaakt met behulp van computergestuurde freesmachines. Doordat wij het hele proces in eigen hand houden, kunnen we de kwaliteit van onze trappen garanderen.

Nadat de traponderdelen aan een strenge controle zijn onderworpen, installeren onze gespecialiseerde vakmensen zelf de trap. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen direct inspelen op de situatie. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat, zonder gedoe.

Wij houden met onze ontwerpen altijd rekening met de werkelijke bouwsituatie. Is een hogere regel bijvoorbeeld handig, zodat ook tijdens de bouw de situatie veilig is voor het bouwpersoneel? Of is het mooier als we de leuning een stukje doortrekken? Wij denken graag met u mee.

Verlengstuk van aannemers

Van het maken van de eerste tekening tot het installeren van de uiteindelijke trap: wij nemen u alle zorgen uit handen. Daarbij hanteren wij een strikte klanttevredenheid-garantie. Wij komen onze afspraken altijd na en zorgen voor een snelle service.

Aftimmerwerkzaamheden

Naast het plaatsen van de trappen nemen wij u ook graag meer werk uit handen. Zo kunnen wij voor u de hele situatie rondom het trapgat uitvoeren, van kantbetimmering tot lepehoekaftimmering, trapgatkisten en trapkastoplossingen. Wij zorgen dat het gedaan wordt, en goed ook.