• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Gerona’

Trap 'Gerona'

Impressie trap 'Gerona'

Gerona is een prachtige Spaanse stad. Een kenmerkend aspect in het historische centrum zijn de verschillende trappen die verspreid liggen door het centrum. De één nog mooier dan de ander…

Ook dit type Gerona mag er zijn. Een prachtige trap met vrijdragende eiken white wash treden, onzichtbaar bevestigd aan de wanden. De combinatie met metaal (RVS leuning) geeft extra cachet aan deze fraaie stijlvolle moderne trap. Warm hout gecombineerd met een industriële look… Dat oogt fantastisch!

Zwevende trap van eikenhout Gerona

Type Gerona wordt gekenmerkt door een transparante uitstraling. Doordat de treden in de ruimte zweven, kijk je als het ware door de trap heen. Vandaar dat men ook wel spreekt van een ‘open trap’. Type Gerona is een fraaie houten trap die in elke woning tot z’n recht komt. Een design villa, een trendy loft, een woonhuis in een moderne of zelfs landelijke stijl… Deze trap past overal en wordt door ons op maat gemaakt. Wij zorgen voor een trap die van onder tot boven aan uw verwachtingen voldoet.

Uw houten trap bestellen

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.

Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.