• Maatwerk trappen
  • Inspiratie
  • Seriematige trappen
Home / Inspiratie / Trap ‘Genua’

Trap 'Genua'

Impressie trap 'Genua'

Ga er maar aan staan of beter gezegd, òp staan. Type Genua is een fraaie eiken trap met een even zo fraai bordes. Een trap om op te stralen, zo mooi. Dit is Bella Italia’. Italiaanse schoonheid in een Hollands jasje! Wanneer u in een vroeg stadium bij ons advies vraagt, kunnen wij u nader informeren over de mogelijkheden.

Fraaie trap met bordes

Wie kiest voor een trap met een bordes doet dit meestal op basis van het bouwbesluit. Immers, bij een hoogteverschil van 400 cm is zo’n bordes verplicht. Dat klinkt gelijk wat negatief, maar lelijk is een bordestrap absoluut niet. Integendeel. Juist door het bordes krijgt type Genua extra cachet, een geheel eigen karakter dat versterkt wordt doordat ook de richting van de trap veranderd wordt.

Genua met RVS balustrade in uw huis?

En over cachet gesproken… De stevige spillen en de balustrade – gemaakt van RVS buis en gespannen staaldraad – maken deze bordestrap extra speciaal. Type Genua is een prachtige trap, op maat gemaakt, speciaal ontworpen en bedoeld voor een sfeervolle inrichting.

Vraag gemakkelijk online een offerte aan

Als u een gedegen advies wenst over het technisch ontwerp, is het belangrijk dat wij over (ver)bouwtekening van uw woning kunnen beschikken. De ervaring leert dat een zorgvuldig advies vrijwel altijd leidt tot een trap die aan de verwachtingen voldoen en betaalbaar is.