• Maatwerk trappen
  • Seriematige trappen
  • Next Step Traprenovatie
  • Inspiratie
  • Over ons
Home / Afstudeerstage Marketing & Communicatie 2023

Afstudeerstage Marketing & Communicatie 2023

Zit je in het laatste jaar van je hbo-opleiding en ben je op zoek naar een bedrijf waar jij jouw afstudeeropdracht voor uit kan voeren? En zie jij het als een uitdaging om de behoeftes van onze doelgroep te achterhalen en hier een passend advies en eventueel product voor te maken? Iets wat niet alleen van waarde is voor jouw afstuderen, maar ook het verschil gaat maken voor onze organisatie. Lees dan snel verder!

Ons vraagstuk

De Vries Trappen is een bedrijf dat al meer dan honderd jaar trappen levert voor diverse bouwprojecten. De zakelijke markt is hiervoor onze opdrachtgever; aannemers en bouwbedrijven. Voor hen produceren én monteren wij de trappen. Sinds 2019 hebben wij ook een webshop, genaamd Trappenmaat. Hier kun je een bouwpakket trap op maat kopen om vervolgens zelf te monteren. Met name gericht op de klanten van de webshop willen we een doelgroeponderzoek uitvoeren dat de basis legt voor onze communicatiestrategie. De uitkomst van dit onderzoek is doorgaans een communicatieadvies, maar mag wat ons betreft ook een uitgewerkt product zijn.

 

Meer weten over het vraagstuk?

Neem contact op

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding Communicatie, Online Contentcreator of een andere content gerelateerde hbo-opleiding.
  • Je bent in staat om naar Heerenveen te komen. Hier is onze marketingafdeling gevestigd. Een groot deel van de opdracht zal je ook thuis kunnen uitvoeren, maar wij vinden fysiek contact zo nu en dan ook prettig.
  • Je hebt affiniteit met content bedenken en realiseren.
  • Je bent ondernemend, leergierig en enthousiast.
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om de opdracht goed uit te kunnen voeren. Wij hechten er enorm veel waarde aan dat de opdracht goed wordt uitgevoerd omdat onze communicatiestrategie ervan afhangt. Zo zullen we dan ook handelen. We bieden jou een betekenisvolle opdracht waar écht iets mee gedaan gaat worden. Tevens bieden we een stagevergoeding van 250,- per maand.

 

Video marketing- en communicatiestage bij De Vries Trappen

We hebben afgelopen jaar een video gemaakt om te laten zien hoe een marketingstage bij ons eruit ziet. Deze is wel erg gericht op een meewerkstage, maar geeft je wellicht alsnog een goed beeld van onze afdeling (en jouw eventuele toekomstige collega’s! 😊)

Solliciteren op deze functie?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan nu!

Solliciteer nu

Over De Vries Trappen

Al vier generaties lang maken wij trappen. Of het nu honderden trappen zijn voor een groot bouwproject, of een unieke blikvanger voor in huis, bij De Vries Trappen maken wij van alle wensen werkelijkheid. De zakelijke markt is hiervoor onze opdrachtgever: aannemers en bouwbedrijven. Voor hen produceren én monteren wij de trappen.

Door onze innovatieve producten en dienstverlening lopen wij voorop in onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld Next Step traptreden ontwikkeld, de sterkste en meest slijtvaste traptreden die op dit moment gemaakt worden. We maken hiervan complete treden voor nieuwe trappen, maar ook overzettreden om bestaande trappen mee te renoveren. Ook zijn wij in 2019 gestart met een webshop. Hier kun je je eigen trap bouwpakket op maat kopen om dit vervolgens zelf te monteren. Ook wordt de webshop steeds verder uitgebreid met andere producten.

Onze marketingafdeling is niet alleen verantwoordelijk voor marketingactiviteiten voor De Vries Trappen, maar ook voor onze zusterondernemingen Next Step en Harryvan Kozijnen, renovatietak Next Step traprenovatie en webshop Trappenmaat. Enorm veelzijdig dus!

Bedrijfscultuur

Bij De Vries Trappen werk je met ambitieuze professionals die allemaal een liefde voor het product delen, en die aan het eind van de dag gezellig een biertje met elkaar drinken. We hebben een open bedrijfscultuur, waarin eigen initiatief en innovatieve ideeën worden gestimuleerd. We vinden het belangrijk dat je veel leert, maar vooral dat je met plezier bij ons werkt.

Hoewel we ook heel serieus kunnen zijn en graag onze kennis en kunde m.b.t. trappen met onze partners en klanten delen, zijn ook ludieke acties typisch De Vries Trappen. Zo lieten we bijvoorbeeld bloedserieus zien hoe je een work-out kunt doen op je trap in een video over trappentraining. Maarre, die video werd wel gepubliceerd op 1 april natuurlijk 😉

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Headerfoto:
Designed by rawpixel.com / Freepik